kanji.jpg

JIN

SHIN

JYUTSU

brengt je dichter en dieper bij jezelf

Actueel

Gratis meedoen met de online Zelfhulp?

Meld je aan via de nieuwsbrief!

STOP, KIJK NAAR BINNEN

LUISTER

De natuur heeft zoveel wijsheid. Als we blijven rennen, nooit stoppen of stilstaan, om te 'verteren' en te begrijpen wat er gebeurt, dan blijven we hetzelfde proces elke keer herhalen en verandert of verbetert er niets. Dus, stoppen en naar binnen kijken en luisteren zal je naar een groter begrip van jezelf brengen.

"Jaren geleden heb ik mensen zeilcursussen gegeven en ze leren omgaan met de krachten van de natuur, zoals stroming van het water en de wind. Nu leer ik mensen hun eigen kracht en energie kennen, voelen en weer in beweging te brengen. Met de kracht van je handen en de kunst van Jin Shin Jyutsu

"man contains within himself that is needed for healing"

Mary Burmeister

ndss.jpg

De helende kracht van je handen

Door je handen op verschillende energiepunten op het lichaam te leggen, komt energie en daarmee vitaliteit in beweging. Zo herstelt je balans zich fysiek, emotioneel en mentaal. En daarmee ook veel acute en chronische klachten!

Iedereen kan bij mij terecht voor een individuele Jin Shin Jyutsu-behandeling. Daarnaast kan ik je met de Zelfhulpcursussen eenvoudig leren om de kracht van je eigen handen te gebruiken. Zelfhulp en behandeling versterken elkaar hierbij. Met de Studie en praktijk kun je deze kennis en vaardigheden verdiepen.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!