JIN SHIN JYUTSU

Ken jezelf - help jezelf

IMG_2505.JPG

Studie - Praktijk - HANDS ON

Uit eigen ervaring weet ik hoe het Jin Shin Jyutsu materiaal - de hoeveelheid en de diepte ervan -  soms overweldigend kan zijn. Wanneer ik een stroom, een reeks van stappen wil toepassen, niet weet welke ik moet kiezen of welke de ‘juiste’ is en bovendien mijn stemmetje op gegeven moment zegt “weet jij het wel zeker”?

 

Gelukkig na jarenlange studie en toepassing in mijn praktijk, heb ik geleerd dat er niet één ‘juiste’ stroom of reeks is. Er zijn er velen en dat is mooi maar ook soms lastig. Dat is één van de redenen dat ik jaren geleden ben begonnen mensen te ondersteunen in de studie van deze harmoniserende kunst. Een andere reden is dat Jin Shin Jyutsu voor mij meer is dan mijn werk, het is mijn levensfilosofie.

 

Tijdens de studie en praktijk dagen, bedoeld voor iedereen die één 5-Daagse heeft afgerond, ga ik samen met de groep - stap voor stap - door de tekstboeken 1 en 2, met elke keer weer een ander thema. Door mijn jarenlange ervaring in studiebegeleiding heb ik steeds weer gemerkt, hoe mooi het is om dit met een groep te doen. De vragen die gesteld worden, daar leert iedereen van en het brengt je telkens weer een stukje verder en dieper in het begrijpen van Jin Shin Jyutsu, van jezelf en van de ander.

Data & tijden

Nieuw programma online in de maak!
Voor iedereen die één 5-daagse gevolgd heeft
Stuur een email als je geïnteresseerd bent.

Omdat ik de afwisseling tussen de theorie en het ervaren door 'stromen' heel belangrijk vind, gaan wij aan het begin van de dag en als afsluiting twee stroomrondjes doen, waarbij iedereen twee behandelingen krijgt. We zullen - tap voor stap - onder begeleiding de materie in de theorie én de praktijk behandelen. Omdat de groepjes beperkt zijn tot max 6 mensen is er veel ruimte voor het bespreken van vragen en persoonlijke aandacht.

ginkgo.jpg

volledige
Cursus
AANBOD