DSCF3005.jpg

Een Jin Shin Jyutsu behandeling is een hele waardevolle aanvulling op een reguliere medische behandeling en geen vervang ervan.

Een Jin Shin Jyutsu behandeling voor jou kan betekenen:

Ontspanning

Kalmeert geest en lichaam

Vermindert pijn

Meer energie

Versterkt het immuunsysteem

activeert het zelfhelend vermogen

Behandeling

Een Jin Shin Jyutsu behandel sessie duurt ongeveer een uur en brengt voor iedereen ontspanning en balans. Het ondersteunt fysiek, emotioneel en mentaal en schept daardoor ruimte. Het lichaam gaat binnen deze "extra" ruimte zelfherstellend aan de slag. Hierdoor wordt er opgeruimd, hersteld en krijg je meer energie en vitaliteit.

Tarief € 75,-

DSCF1771.jpg

Elke vraag op gebied van lichaam en geest kan ondersteund worden door Jin Shin Jyutsu. Ook als je niet duidelijk kunt zien waar je zou kunnen beginnen. Ik begeleid je graag op dit pad van ontspanning en heling.

In contact met de wijsheid van je lichaam.

During a jin shin jyutsu session you place your hands or fingers gently on the receivers body. A gentle healing touch.

Door je handen op verschillende energiepunten op het lichaam te leggen, komt energie en daarmee vitaliteit in beweging. Zo herstelt je balans zich fysiek, emotioneel en mentaal. En daarmee ook veel acute en chronische klachten!

Iedereen kan bij mij terecht voor een behandeling. Daarnaast kan ik je met de Zelfhulpcursussen eenvoudig leren om de kracht van je eigen handen te gebruiken. Zelfhulp en behandeling versterken elkaar hierbij. Met de Studie en praktijk kun je deze kennis en vaardigheden verdiepen.

"When I understand Myself - I understand the totality"

Mary Burmeister

Energiestromen in je lichaam

"Jaren geleden heb ik mensen zeilcursussen gegeven en ze leren omgaan met de krachten van de natuur, zoals stroming van het water en de wind. Nu leer ik mensen hun eigen kracht en energie kennen, voelen en weer in beweging te brengen. Met de kracht van je handen en de kunst van Jin Shin Jyutsu

Als we blijven rennen, nooit stoppen of stilstaan, om te 'verteren' en te begrijpen wat er gebeurt, dan blijven we hetzelfde proces elke keer herhalen en verandert of verbetert er niets. Dus, stoppen en naar binnen kijken en luisteren zal je naar een groter begrip van lichaam en van jezelf brengen. 

PHOTO-2021-02-23-19-42-38_edited.webp