top of page

Een Jin Shin Jyutsu behandeling voor jou kan betekenen:

Ontspanning

Kalmeert geest en lichaam

Vermindert pijn

Meer energie

Versterkt het immuunsysteem

activeert het zelfhelend vermogen

Behandeling

Wil jij je levenskracht terugvinden, je innerlijk vlammetje aanwakkeren?

Van koude tenen tot migraine, van rommelende darmen tot gebroken hart

Alle klachten zijn manifestatie van disbalans en disharmonie. Een Jin Shin Jyutsu behandeling - waarin een ruimte van rust en ontspanning ontstaat - activeert ons diep geworteld herstellend vermogen. Zo herstelt je balans zich fysiek, emotioneel en mentaal. En daarmee ook veel acute en chronische klachten!

In contact met de wijsheid van je lichaam.

Door de Jin Shin Jyutsu behandelingen, leer je JEZELF steeds beter kennen en kom je steeds meer in contact met de wijsheid van je lichaam.

Iedereen kan bij mij terecht voor een behandeling. Daarnaast kan ik je met de Zelfhulpcursussen eenvoudig leren om de kracht van je eigen handen te gebruiken. Zelfhulp en behandeling versterken elkaar hierbij. Met de studie en praktijk kun je deze kennis en vaardigheden verdiepen.

Een sessie kost € 75,-

"De behandelingen bij Eva zijn echt heerlijk! Ze werkt aan de ene kant sterk op gevoel, en tegelijkertijd merk je ook hoeveel ze weet en hoe professioneel ze is. Ik heb JSJ ervaren als een zachte en prettige manier om aan mijn gezondheid te werken en ik denk dat Eva enorm goed in haar vak is.

Cathelijne Wildervanck

bottom of page