Een Jin Shin Jyutsu behandeling voor jou kan betekenen:

Behandeling

Een Jin Shin Jyutsu behandel sessie duurt ongeveer een uur en brengt voor iedereen ontspanning en balans. Het ondersteunt fysiek, emotioneel en mentaal en schept daardoor ruimte. Het lichaam gaat binnen deze "extra" ruimte zelfherstellend aan de slag. Hierdoor wordt er opgeruimd, hersteld en krijg je meer energie en vitaliteit.

Tarief € 70,-

ginkgo_edited_edited.jpg
ginkgo_edited_edited.jpg

Meer rust

Ontspanning

Kalmeert geest en lichaam

Vermindert pijn

Meer energie

Versterkt het immuunsysteem

activeert het zelfhelend vermogen


Elke vraag op gebied van lichaam en geest kan ondersteund worden door Jin Shin Jyutsu. Ook als je niet duidelijk kunt zien waar je zou kunnen beginnen.
Ik begeleid je graag op dit pad van ontspanning en heling.

ginkgo_edited.jpg

Tijdens de behandeling ligt de client op de rug, geheel gekleed op de behandeltafel.  Door een zachte aanraking van een reeks van energieplekken op het lichaam gaat gestagneerde energie weer stromen. Een behandeling werkt heel ontspannend waardoor het lichaam en geest de gelegenheid krijgt om te herstellen.

 

Een veelgestelde vraag van cliënten is hoe vaak zij ‘moeten’ komen?

Dit hangt van veel verschillende  factoren af:

Of de cliënt zelfhulp-oefeningen toepast.

De aard van de symptomen: acuut of chronisch?

Als het b.v. een eenmalige bronchitis is die niet over wil gaan of iemand voor een korte periode stress ervaart kunnen een aantal behandelingen al voldoende zijn.

Bij chronische symptomen en ernstige ziekteprocessen zijn vaak meer behandelingen aan te bevelen.

De behandeling is erop gericht om klachten te verminderen, toename van klachten tegen te gaan en terugval in oude patronen te voorkomen.

Leeftijd en leefstijl van een persoon.

Elke cliënt geef ik aan het einde van een behandeling zelfhulp-oefeningen meer naar huis om het herstel te ondersteunen.

Een Jin Shin Jyutsu behandeling is een hele waardevolle aanvulling op een reguliere medische behandeling en geen vervang ervan.