Handen geplaatst op het lichaam tijdens een jin shin jyutsu behandeling

"Iedereen heeft harmonie en balans in zich, ik help je graag het terug te vinden".

Een Jin Shin Jyutsu behandeling voor jou kan betekenen:

Ontspanning

Kalmeert geest en lichaam

Vermindert pijn

Meer energie

Versterkt het immuunsysteem

activeert het zelfhelend vermogen

Behandeling

"De behandelingen bij Eva zijn echt heerlijk! Ze werkt aan de ene kant sterk op gevoel, en tegelijkertijd merk je ook hoeveel ze weet en hoe professioneel ze is. Ik heb JSJ ervaren als een zachte en prettige manier om aan mijn gezondheid te werken en ik denk dat Eva enorm goed in haar vak is.

Cathelijne Wildervanck

DSCF1771.jpg

Energiestromen in je lichaam

Door je handen op verschillende energiepunten op het lichaam te leggen, komt energie en daarmee vitaliteit in beweging. Zo herstelt je balans zich fysiek, emotioneel en mentaal. En daarmee ook veel acute en chronische klachten!

Iedereen kan bij mij terecht voor een behandeling. Daarnaast kan ik je met de Zelfhulpcursussen eenvoudig leren om de kracht van je eigen handen te gebruiken. Zelfhulp en behandeling versterken elkaar hierbij. Met de Studie en praktijk kun je deze kennis en vaardigheden verdiepen.

"When I understand Myself - I understand the totality"

Mary Burmeister

In contact met de wijsheid van je lichaam.

Elke vraag op gebied van lichaam en geest kan ondersteund worden door Jin Shin Jyutsu. Ook als je niet duidelijk kunt zien waar je zou kunnen beginnen. Ik begeleid je graag op dit pad van ontspanning en heling.

Een Jin Shin Jyutsu behandel sessie duurt ongeveer een uur en brengt voor iedereen ontspanning en balans. Het ondersteunt fysiek, emotioneel en mentaal en schept daardoor ruimte. Het lichaam gaat binnen deze "extra" ruimte zelfherstellend aan de slag. Hierdoor wordt er opgeruimd, hersteld en krijg je meer energie en vitaliteit.

Tarief € 75,-