top of page

JIN SHIN JYUTSU ZELFHULP MET JE EIGEN HANDEN

Ik leer je graag hoe je balans en harmonie in je lichaam herstelt. De Jin Shin Jyutsu Zelfhulp - een oude Japanse heelkunst - rijkt je de tools aan, om de signalen te herkennen die je lichaam je geeft. Met je eigen handen kun je harmonie en gezondheid creëren en jezelf helpen - waar je ook bent. Tenslotte heb je je handen 'altijd' bij je!

Hierdoor leef je lichter, ben je blijer en vind meer de rust in je dagelijks leven.


Een mooi voorbeeld van de zelfhulpstromen is de Miltstroom. Letterlijk en figuurlijk is de Miltstroom een belangrijke helper voor ons immuunsysteem. Deze stroom zorgt ook voor meer gevoel van veiligheid en houvast. Door deze Miltstroom in beweging te zetten, help je het orgaan zelf met de belangrijke functie van het aanmaken van witte bloedlichaampjes en het hele afweersysteem.

Artikel uit het Morristown Medical Center in New Jersey

"Jin Shin Jyutsu Self-Help Reduces Nurse stress" is de titel van een onderzoek gepubliceerd door het blad 'Holistic Nursing'. Het onderzoek is doorgevoerd door Collega's in het Morristown Medical Center in New Jersey. Uit het onderzoek blijkt dat mensen die 20 minuten per dag de Jin Shin Jyutsu zelfhulpoefeningen toepassen duidelijke stress verminderingen ervaren op emotioneel, mentale en fysiek niveau.

bottom of page