kanji.jpg

"Jin Shin Jyutsu is mijn passie en mijn werk! Ik ben dankbaar dat ik mensen mag begeleiden, ondersteunen en inspireren op hun weg naar fysiek, emotioneel en mentaal herstel."

ginkgo_edited.jpg

Eva de Jong-Offergelt, Aken 1965

Eva de Jong, teacher of the Jin Shin Jyutsu Self-help, coach and practitioner of the Japanese healing method and Art

In 1998 kwam ik voor het eerst in aanraking met Jin Shin Jyutsu, nadat ik aan mijn heup was geopereerd. Na deze operatie heb ik 4 jaar lang moeite gehad met lopen. Wekelijks kreeg ik Jin Shin Jyutsu behandelsessies en deze hebben mij toen -letterlijk én figuurlijk- op de been gehouden. Die periode was aan de ene kant overleven en aan de andere kant het begin van een bijzondere en intens mooi leerproces.

In 2002 kon ik na een succesvolle operatie in Zwitserland gelukkig weer beter lopen..

Sind die tijd heeft Jin Shin Jyutsu mij niet meer losgelaten. Toen in 2008 het Jin Shin Jyutsu boek -als door een klein wonder- uit mijn boekenkast viel, wist ik het zeker: dit wilde ik leren!

Vanaf dat moment ben ik Jin Shin Jyutsu lessen gaan volgen in Europa en de VS en heb daardoor veel bijzondere en inspirerende mensen mogen ontmoeten. 

 

Sinds 2009 ben ik gecertificeerd Jin Shin Jyutsu beoefenaar. Vanuit mijn eigen praktijk geef ik Jin Shin Jyutsu behandelsessies, diverse cursussen en workshops en begeleid ik praktijk- en studiegroepen.

Verder ben ik officiële vertaler en organisator van de 5-Daagse Basiscursussen in Nederland.

Mijn man en onze vier dochters ben ik intens dankbaar voor hun support en liefde!

Eva

"Iedereen heeft harmonie en balans in zich, ik help je graag het terug te vinden". 

- Wat Jin Shin Jyutsu voor jou kan betekenen -
 met mijn handen
of
 met je eigen handen.