top of page
DSC_5791a.jpg

"Ik geloof dat we allemaal de mogelijkheid hebben om onszelf te helen en in balans te brengen. Door middel van Jin Shin Jyutsu en mijn begeleiding wil ik mensen helpen om de wijsheid en de kracht binnenin henzelf te ontdekken. Mijn benadering is gebaseerd op compassie."

Eva

DSC_9422-e1566061324886-700x1024.jpg

Het was in 1998 dat Jin Shin Jyutsu in mijn leven kwam door de liefdevolle handen van Els, nadat ik aan mijn heup was geopereerd. Na deze niet gelukte operatie kon ik 4 jaar amper lopen. Wekelijks kreeg ik Jin Shin Jyutsu behandelsessies en deze hebben mij toen -letterlijk én figuurlijk- op de been gehouden. Die periode was aan de ene kant overleven en aan de andere kant het begin van een bijzondere en intens mooi leerproces.

In 2002 kon ik na een succesvolle operatie in Zwitserland gelukkig weer lopen.

Sinds die tijd heeft Jin Shin Jyutsu mij niet meer losgelaten. Toen in 2008 het Jin Shin Jyutsu boek uit mijn boekenkast viel, wist ik het zeker: dit wilde ik leren! Er zijn maar weinig momenten in je leven dat je echt iets weet.

Vanaf dat moment reisde ik door Europa en de VS om met de Jin Shin Jyutsu docenten te studeerde die mij telkens een stuk verder brachten in het begrijpen en het beoefenen van deze holistische geneeskunst.

Sinds 2010 heb ik een praktijk waar ik behandelingen, Jin Shin Jyutsu zelfhulpcursussen en retraites geef. Verder ben ik officiële vertaler en organisator van de 5-Daagse Basiscursussen in Nederland.​

Ik ben alle docenten met wie ik gestudeerd heb intens dankbaar voor hun overdracht van kennis en het vertrouwen dat mijn cliënten, studenten en cursisten in mijn hebben!

bottom of page